Sunday, February 18, 2018

Review Be2

november 24, 2008 by jeroen  
Filed under Be2

be2

Algemeen

Be2 is een van Nederlands grootste dating sites op het gebied van bemiddeling/matchmaking. Momenteel hebben zich meer dan 13.133.220 leden bij Be2 ingeschreven. 43% is hiervan man en 57% vrouw. Het doel van Be2 is om mensen bij elkaar te brengen voor een duurzame en bevredigende relatie. De basis van Be2 ligt in een wetenschappelijke test, waaruit blijkt of mensen echt bij elkaar passen of niet. Deze test kijkt aan de hand van een heel aantal vragen naar de psychologische, antropologische en sociologische criteria van mensen. Als je de test eenmaal gedaan hebt, krijg je een analyse van je persoonlijkheid en een beschrijving van je ideale partner. Interessant weetje: Meer dan 40% van de premium leden vindt een nieuwe vaste partner via Be2!

Categorie

Algemeen/hetero/homo

Gebruiksmogelijkheden

Je begint bij Be2 met het invullen van de wetenschappelijke test, hierna krijg je dus een beschrijving van je karakter en een beschrijving van je ideale partner. Ook kun je zien hoe hoog je ideale aanbevolen partners scoren op de Be2 test, dit wordt aangegeven met een Be2 index punten aantal. Scoort iemand ten opzichte van jou 60 of meer punten dan zou deze persoon wel eens een hele goede match kunnen zijn. Mensen die hoger dan 60 scoren komen automatisch in een lijst te staan van de voor jou aanbevolen partners.

Contact opnemen met ander leden kun je via het anonieme interne mail systeem. Weet je niet zo goed wat je aan iemand moet schrijven dan heeft Be2 een aantal voorgeprogrameerde berichten waar je gebruik van kunt maken.

Bij Be2 kun je ook gebruik maken van de partner quiz. Bij deze quiz moet je een 3 tal vragen invullen en nodig je een aanbevolen partner uit hetzelfde te doen. Aan het eind van deze 3 vragen kun je je aanbevolen partner een belofte doen wanneer hij/zij dezelfde antwoorden invult als jij, zoals een roos of zoen bij de eerste date, uitleg van je bijnaam, enz. Wanneer je geen belofte wilt doen hoeft dit natuurlijk niet.

Be2 ken ook de zogenaamde ‘succes garantie’. Dit houdt in dat wanneer je premium lid bent, Be2 garandeert dat wanneer je met minder dan 10 aanbevolen leden kontakt krijgt,  Be2 het lidmaatschap kosteloos verlengt totdat het kontakt met 10 aanbevolen partners gelukt is.

Verder heb je bij Be2 uiteraard je eigen profielpagina, waarmee je al je instellingen kunt bewerken, foto’s kunt uploaden/vrijgeven en natuurlijk ook naar de pagina met aanbevolen partners kunt klikken.

Ook kun je je eigen testresultaat terug kijken, de test kun je echter niet meer over doen, dus vul hem vanaf het begin serieus in. Bij Be2 kun je ook je eigen zoekopdracht invullen aan de hand van criteria zoals man/vrouw,provincie, leeftijd, lengte, jaarinkomen, opleidingsniveau,  noem maar op.

Gratis lid worden mogelijk?

Ja, ook bij Be2 begin je na het invullen van de wetenschappelijke test met een gratis lidmaatschap. Hiermee krijg je de uitslag van je eigen test en een beschrijving van je ideale partner. Ook krijg je iedere dag een email met daarin een nieuwe aanbevolen partner. Je kunt deze aanbevolen partners allemaal 1 bericht sturen door middel van het interne mailsysteem, maar kunt beperkt de antwoorden hierop  lezen. En je kunt maximaal 10 leden uitnodigen voor de partner quiz. Foto’s van andere leden kun je slecht zien, hiervoor moet je echt premium lid worden.

Betaald lidmaatschap

Met een betaald lidmaatschap bij Be2 kun je onbeperkt berichten sturen en de antwoorden lezen. De foto’s van je aanbevolen partners goed bekijken. Aanspraak maken op de Be2 succesgarantie en zoveel uitnodigingen voor de partnerquiz versturen als je wilt. Ook kun je zien welke aanbevolen partners jouw profiel hebben bekeken.

Be2 kent de volgende lidmaatschapsvormen:

3 maanden €60,- per maand(betaling is €180,- ineens).

6 maanden €29,90 per maand(betaling is €179,40 ineens en dit betreft een aanbieding van Be2, check altijd eerst zelf voor je een lidmaatschap afsluit).

12 maanden €24,- per maand(betaling is 288,- ineens).

Betalen kun je met creditcard, ideal, eenmalige machtiging, abonnementen worden automatisch verlengt behalve bij ideal betalingen.

Conclusie

Ben je op zoek naar een serieuze en vaste langdurige relatie en wil je dit bereiken door op wetenschappelijk ondersteunde wijze advies te krijgen welke partners bij jou het beste passen? Dan moet je bij Be2 zijn. Het grote voordeel van deze werkwijze is dat je meteen al de mensen eruit filtert die volgens de Be2 test totaal niet bij je passen, meer kun je er niet aan doen. En het systeem heeft zichzelf bewezen, een slagingspercentage van meer dan 40% ! Klik hier om je op te geven bij Be2 en te beginnen met de persoonlijkheidstest.

[ad#ad-2]

E-Matching.nl

Comments are closed.