Sunday, February 18, 2018

Review e-Matching.nl

november 24, 2008 by jeroen  
Filed under E-Matching.nl

e-Matching.nl

e-matching

E-matching.nl is een dating site die zich toegelegd heeft op de hoger opgeleiden singles(hbo/wo). Ze bestaan inmiddels 10 jaar en zijn daarmee tevens een van de eerste betaalde datingsites in Nederland. Bij e-matching schrijven zich jaarlijks zo’n 60.000 nieuwe leden in.

Categorieën

Algemeen/hetero/homo/hogeropgeleiden

Gebruiksmogelijkheden

Je begint bij e-matching als gratis lid met het opgeven van jouw profiel, waarin je duidelijk kunt maken wie je bent en wat je van je toekomstige partner verwacht. Als je dit eenmaal ingevuld hebt kun je beginnen, zorg wel dat je je profiel serieus invult, doe je dit niet dan wordt het niet goedgekeurd en wordt je niet in de database opgenomen. Dit is tevens een beveiliging tegen nepprofielen etc.

E-matching heeft een ‘matching’ systeem waarmee je kunt zoeken naar leden die voldoen aan de door jouw opgegeven criteria. Je kunt zoeken op regio, leeftijd, kinderwens, roken/drinken etc. Je krijgt een eigen anonieme mailbox waarmee je via e-matching berichten naar andere leden kunt sturen en ontvangen.

Ook krijg je een eigen pagina waarop je allerlei instellingen kunt veranderen. Je kunt hier je profiel aanpassen, je zoekprofiel wijzigen, foto’s uploaden(maximaal 5). Als je liever even niet zichtbaar bent voor andere leden dan kun je dat hier ook aanpassen. Wil je wekelijks een mail ontvangen met de mensen die jou profiel bekeken hebben dan kan dat ook. Je hebt ook de mogelijkheid iemands profiel anoniem te bezoeken.

Uniek bij e-matching is de ‘dating coach’.

Voor €33,95  is deze te raadplegen(via Internet), je krijgt dan hulp bij het samenstellen van je profiel, manier van aanpak en diverse andere tips om je te helpen bij het vinden van een geschikte partner. Eventuele verdere hulp is mogelijk tegen een uurtarief. De datingcoach is alleen voor betalende leden van e-matching.

E-matching.nl is aangesloten bij de AVR(keurmerk relatiebemiddeling).

Mogelijkheden bij een gratis lidmaatschap

Met een gratis lidmaatschap heb je de volgende mogelijkheden:

– Je eigen profiel opstellen.

– Zoeken naar andere leden.

– Reageren wanneer een ander lid jou benaderd.

– Automatisch passende leden per email.

– Vrouwen zijn 3 weken gratis volledig lid.

– Je gratis lidmaatschap wordt na 16 weken verwijderd indien je geen betalend lid wilt worden.

Geef je hier gratis op voor datingsite E-Matching.nl

 

Mogelijkheden betaald lidmaatschap

Bij een betaald lidmaatschap kun je volledig gebruik maken van alle mogelijkheden van e-matching en kun je tegen tarief gebruik maken van de datingcoach.

E-matching heeft de volgende abonnement mogelijkheden:

– Per maand € 15,95 per automatische incasso.(ieder moment opzegbaar met behoud van de betaalde periode).

Betaling per langere periode kan per overschrijving of per online betalen bv. creditcard.

– 3 maanden € 39,95.

– 6 maanden € 69,95.(meer dan 25% korting).

– 12 maanden €99,95.(meer dan 45% korting).

Conclusie

E-matching biedt je als een van de weinige datingsites de mogelijkheid in contact te komen met hoger opgeleiden singles. Hiervoor heb je de meest gebruikte kontakt mogelijkheden. E -matching bestaat inmiddels 10 jaar dus het is een stabiele datingservice die ook nog aangesloten is bij het  AVR keurmerk. De database is groot, helemaal vol met hogeropgeleide singles en als je het even niet meer weet kun je ook nog een datingcoach inhuren. Ben je op zoek naar een hoger opgeleide single, dan is het verstandig je ook (gratis) aan te melden bij e-matching. Klik hier om je gratis aan te melden.

[ad#ad-2]

Friendfinder

Comments are closed.