Sunday, February 18, 2018

Review Friendfinder

november 24, 2008 by jeroen  
Filed under Friendfinder

Friendfinder.com.

Algemeen

Friendfinder is een internationale engelstalige datingsite met meer dan 1.834.756 actieve leden wereldwijd!

Je kunt bij friendfinder terecht voor een penvriend, vriendschap, vaste relatie en andere vormen van relaties. Zoek je een date van buiten Nederland dan kun je ook bij Friendfinder terecht, ze hebben leden vanuit de gehele wereld. Ze bestaan al sinds 1996 en zijn sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste internationale dating netwerken, waarvan friendfinder onderdeel is.  De site is engelstalig maar heeft ook ontzettend veel Nederlandse leden(mij niet precies bekend hoeveel).

Soorten relaties

Hetero/bi/gay/senioren

Mogelijkheden van de site

Friendfinder heeft een groot scala aan gebruiksmogelijkheden, zo  kun je als je eenmaal ingeschreven bent gebruik maken van de ‘cupid’ service. Je kunt dan een lijst invullen met kenmerken waaraan jouw ideale partner aan moet voldoen. Je krijgt dan email berichten van friendfinder met daarin de gevonden personen die aan jouw criteria voldoen. Ook kun je members toevoegen aan je ‘hotlist’, het woord zegt het al, ben je in iemand geïnteresseerd dan kun je die aan een speciale lijst toevoegen zodat je niet iedere keer weer opnieuw hoeft te zoeken. Zoeken naar andere leden kan door middel van de uitgebreide zoek mogelijkheden, hoe nauwkeurig je kunt zoeken hangt weer af van je lidmaatschapsvorm. Ook afhankelijk van het soort lidmaatschap waar je voor kiest kun je gebruik maken van email support of telefonische support voor technische vragen. Verder kun je emails sturen naar andere leden en profielen van andere leden bekijken, wie en wat je kunt zien is ook weer afhankelijk van het soort lidmaatschap, check de link hieronder om de verschillen te zien. Een leuk extraatje bij friendfinder is dat je een persoonlijke welkomstboodschap kunt inspreken op je eigen profiel, andere kunnen dit beluisteren als ze je profiel bekijken. Ook kun je boodschappen inspreken en deze naar andere members sturen. Friendfinder heeft ook de mogelijkheid om een ‘personality test’ te creeren of van andere leden te bekijken. Je vult dan een 25 tal vragen in die gaan over je persoonlijkheid, je kunt de uitslag  gebruiken om een nog betere match voor je te vinden, heb je de test gedaan dan ontvangt je profiel een speciaal icoontje.

Bij friendfinder heb je de mogelijkheid om tot 20 foto’s van jezelf te uploaden. Je kunt ook de foto’s van andere leden zien, hoeveel hangt weer af van je lidmaatschap soort. Naast een ingesproken welkomstboodschap kun je ook een welkomst videoboodschap toevoegen en van andere leden bekijken. Verder kun je bij friendfinder nog gebruik maken van de populaire chat optie die zich op hun eigen site bevindt, of  van het interne messenger systeem gebruik maken om direct met iemand te praten.

Alsof het allemaal nog niet genoeg is, geeft friendfinder je ook nog de mogelijkheid om je eigen blog-pagina aan te maken en bijvoorbeeld over je dagelijkse leven te schrijven. Ook kun je de vele blogs van andere leden volgen. Vind je het leuk om artikelen over dating te schrijven? dan zit je goed bij friendfinder want ook deze mogelijkheid heb je, plaats zelf een artikel op de site of reageer op de artikelen van anderen. Deze artikelen zijn puur voor en door de leden van friendfinder.

Gratis lidmaatschap mogelijk?

Ja, ook bij Friendfinder begin je met een gratis lidmaatschap. Klik hier voor de Friendfinder lidmaatschap mogelijkheden en onderlinge verschillen.

Betaald lidmaatschap

Je kunt bij friendfinder verschillende soorten lidmaatschappen afsluiten, van 1 maand, 3 maanden of 12 maanden.

Prijzen varieren van $9,95 tot $149,95.

Betalingen kunnen worden overgemaakt via creditcard in US dollars.

Het Friendfinder netwerk

Friendfinder maakt deel uit van het onderstaande netwerk:

Amigos.com – Dating site voor mensen van Latijns Amerikaanse afkomst.

Asiafriendfinder.com – Dating site voor mensen van Aziatische afkomst.

Filipinofriendfinder.com – Dating site voor mensen van Filipijnse afkomst.

Frenchfriendfinder.com – Dating site voor mensen van Franse afkomst.

Germanfriendfinder.com – Dating site voor mensen van Duitse afkomst.

Indianfriendfinder.com –  Dating site voor mensen van Indische afkomst.

Italianfriendfinder.com – Dating site voor mensen van Italiaanse afkomst.

Koreanfriendfinder.com – Dating site voor mensen van Koreaanse afkomst.

Conclusie

Friendfinder maakt deel uit van de grootste internationale  datingnetwerken, en lopen zeker voorop als het om gebruiksmogelijkheden gaat. Je hebt de keuze uit alle moderne communicatie mogelijkheden, of je nu wil communiceren via email, voice chat of de populaire video chat, bij friendfinder is het allemaal mogelijk. Zoek je iemand uit een bepaald land of van bepaalde afkomst dan kun je terecht bij een van de andere sites van het friendfinder netwerk, met precies dezelfde gebruiksmogelijkheden.  Jammer dat de site nog niet in het Nederlands is, maar hier wordt wel aan gewerkt. Friendfinder betrekt je actief bij de communitie door je de mogelijkheid te bieden een eigen blog aan te maken en/of artikelen te publiveren. Wat mij betreft is er geen meer volledige internationale datingsite online op dit moment. Zoek je dus een partner, internationaal of nationaal, voor vriendschap of een vaste relatie, dan is een lidmaatschap van friendfinder altijd een goede keuze! Klik hier om je gratis op te geven.

[ad#ad-2]

Lexa

Comments are closed.