Sunday, February 18, 2018

Review Lexa

november 24, 2008 by jeroen  
Filed under Lexa

Lexa.nl

Lexa.nl

Algemeen

Met zo’n 1,4 miljoen leden is Lexa.nl  de grootste dating site van Nederland en zelfs Europa. Lexa is onderdeel van het Franse Meetic, marktleider op het gebied van dating in Europa, de site bestaat sinds 2002.

Je kunt bij Lexa terecht als je op zoek bent naar vriendschappelijk kontakt of een vaste relatie.

Uit onderzoek van IPSOS Insight blijkt dat 80% van de leden iemand heeft leren kennen via Lexa en dat 70% van hen Lexa aan andere singles aanbeveelt.

Categorieën

Algemeen, hetero , homo/lesbisch.

Gebruiksmogelijkheden

Zoeken op de site kan op trefwoord, gebruikersnaam, postcode en vele andere mogelijkheden om je zoekopdracht zo nauwkeurig mogelijk te maken.

Je profiel bevat een heel aantal mogelijkheden om jezelf zo volledig mogelijk te presenteren. Zo heb je een tabblad met een omschrijving van jezelf, je lifestyle en natuurlijk je foto’s.

Lexa heeft 2 nieuwe opties om je profiel nog duidelijker neer te zetten;

Perfect match: Hier vul je in hoe jouw droompartner er uit ziet, je krijgt aan de hand van deze informatie automatisch een lijst van Lexa members die aan jouw criteria voldoen.

Mijn videoboodschap: Met je webcam kun je via lexa een videoboodschap opnemen met jouw persoonlijke boodschap.

Lexa biedt haar leden nog een persoonlijk test, de Lexa test.

Hierin kun je aan de hand van minimaal 5 zelfgekozen vragen een vragenlijst maken, die andere members kunnen beantwoorden. Aan de hand van de uitslag kun je zelf kiezen of je met deze members dan kontakt zoekt.

Naast deze bijzondere communicatiemiddelen biedt lexa nog de lexamessenger, een personal messenger bij lexa op de site en een videomessenger, een chatoptie via de webcam. Ook kun je een ‘flirt’ versturen wanneer je iemand wel ziet zitten, dit wordt dan kenbaar gemaakt via een pop-up in het scherm van de ander.

Gratis lidmaatschap mogelijk?

Ja, je kunt beginnen met een gratis inschrijving en hebt de volgende mogelijkheden:

-Alle profielen van members bekijken

-Eigen profiel aanmaken en zoeken naar andere singles

-Flirten met andere singles.

Om volledig van alle communicatiemiddelen van lexa gebruik te kunnen maken is het verstandig om betaald lid te worden.

Betaald lidmaatschap

Lexa kent een aantal betaald lidmaatschap mogelijkheden:

Het full membership

– Videochatten en chatten met lexamessenger

-Berichten sturen en beantwoorden, gebruik maken van de lexaphone.

-Volledige persoonlijke fotoalbums kunnen bekijken en voorrang bij de customer service van lexa.

-Favoriete zoekopdrachten opslaan en videoboodschappen bekijken.

Het fullmembership kost voor 1 maand €24,85,  3 maanden €12,95(met een betaling van € 38,85) en voor 6 maanden €9,95(met een betaling van € 59,70).

Andere extra betaald lidmaatschap opties zijn mogelijk waarbij je extra mogelijkheden hebt, zoals het premium membership alle member je gratis kunnen benaderen ook degene die geen betaald lidmaatschap hebben.

Ook is er het select membership waarbij je de keuze hebt niet gestoord te worden tijdens het gebruik van de site. Tevens kun je dan aangeven wie wel en wie niet kontakt met je op kan nemen.

Er is ook de keuze om het premium+select membership te kopen, hier heb je alle mogelijkheden die hierboven beschreven staan in een lidmaatschap. Deze extra lidmaatschappen zijn verkrijgbaar tegen een meerprijs van het Full membership.

Conclusie

Als je serieus op zoek bent naar een partner voor een vriendschap of een vaste relatie is lexa een dating site met een gigantisch bereik en heel veel moderne communicatie mogelijkheden. De site zit duidelijk in elkaar en voert een actief beleid om niet actieve profielen te verwijderen en members met de verkeerde bedoelingen van de site te weren.

Kortom als je je op wilt geven voor een moderne dating site met heel veel mogelijkheden dan is Lexa meer dan de moeite waard.

Klik hier om je gratis in te schrijven bij Lexa.nl.

[ad#ad-2]

Match4me.nl

Comments are closed.