Sunday, February 18, 2018

Review Parship

november 24, 2008 by jeroen  
Filed under Parship

PARSHIP.nl

Parship

Algemeen

Parship is specialist in relatiebemiddeling die gebruik maakt van een psychologische test als matchmethode. Je begint bij Parship met het invullen van een 80 tal vragen omtrent je persoonlijkheid en interesses. Aan de hand van deze test wordt er een profiel van je opgesteld en aan de hand van dit profiel worden er dan leden  uit de database gefilterd die het beste bij je passen. De verdeling mannen/vrouwen is aardig gelijk: 51% vrouwen, 49% mannen.

Categorie

Matchmaking/bemiddeling

Gebruiksmogelijkheden

Zoals gezegd begint het bij Parship met de psychologische test van 80 vragen, verdeeld over 30 persoonskenmerken. Deze test is ontwikkeld door de Duitse Professor Dr. Hugo Schmale, die al 30 jaar onderzoek doet op het gebied van relatie onderzoek. De vragen hebben als doel om een zo goed mogelijk beeld van je te krijgen, waardoor het mogelijk wordt een partner te vinden die echt bij je past. Dit alles wordt vastgelegd in een rapport over je persoonlijkheid, dit raport is helaas wel alleen toegankelijk voor premium leden. Aan het eind van de test wordt je meteen voorgesteld aan alle leden in de Parship database die volgens het profiel bij je passen, dit is weergegeven in een percentage.

Als je je inschrijft bij Parship blijf je anoniem, je geeft alleen je email adres op en een wachtwoord, hierna kun je beginnen met de parship test. Na de uitslag van de test kun je binnen het aanbevolen ledenaantal ook nog filteren aan de hand van een aantal zoekcriteria. Zo kun je zoeken op basis van leeftijd,regio, lengte enz. Deze zoekcriteria kun je ten alle tijde ook weer aanpassen. Wil je zoeken binnen Europa? Ook dat is geen probleem, Parship is actief in vele Europese landen.

Als je eenmaal de uitslag van de test hebt krijg je je persoonlijke Parship pagina. Hier kun je je profiel bewerken, testresultaten zien en je gegevens bewerken.Herin staat ook een tabblad ‘ik over mezelf’ waarin je een aantal kenmerken over jezelf kunt toevoegen. Ook is er een tabblad sport en vrije tijd, waarin je kunt aangeven wat je hiermee doet.  Je kunt foto’s van jezelf uploaden, maar deze zijn alleen te zien voor premium leden. Gratis leden kunnen slechts een kleine, wazig gemaakte foto van een profiel bekijken. Ook krijg je van Parship een anonieme mailbox waar je direct toegang tot hebt, je kunt hierin berichten versturen en ontvangen. Onder het tabblad ‘partnerprofielen’ kun je direct in de database zoeken tussen de voor jou aanbevolen partners. Je kunt zoeken op matching punten, nieuwe leden en de door jezelf ingestelde favorieten.

Als contact mogelijkheid kun je dus gebruik maken van de anonieme interne mailbox van Parship. Een andere mogelijkheid is de zogenaamde ‘ijsbreker’. Dit houdt in dat je iemand een korte vragenlijst stuurt, die ze moeten beantwoorden. Hierdoor kun je nog beter zien of je met een persoon op een lijn ligt of niet. Je hebt de keuze uit diverse korte vragenlijsten. Verder heb je nog de mogelijkheid om je profiel zichtbaar te maken voor anderen of juist niet. Wil je zien wie jou profiel bekeken heeft, dan kun je dit instellen, anderen kunnen dan ook zien welke profielen jij bekijkt.

Heb je de test ingevuld maar toch een beetje moeite om met je aanbevolen partners in contact te komen, bijvoorbeeld omdat je niet weet hoe je dat aan moet pakken of een beetje verlegen bent? Dan biedt Parship de mogelijkheid om via een relatiepsychologe telefonisch advies te krijgen. Elke woensdag  tussen 15:00-19:00 kun je bellen met een 0900 nummer(0,80 € per minuut). Zij kan je adviezen geven en bijvoorbeeld helpen je profiel op te stellen.

Gratis lidmaatschap mogelijk?

Ja, je begint met een gratis lidmaatschap enkrijgt daarmee het volgende:

– Parship psychologische test

– Wetenschappelijk gefundeerd persoonlijkheidsprofiel

– Onbeperkte partnervoorstellen en contactverzoeken versturen en ontvangen

– Persoonlijke zoek criteria invullen en beschrijving van jezelf invullen

– Foto’s vrijgeven

Betaald lidmaatschap

Met een premium lidmaatschap kun je alles wat een gratis lid kan plus het volgende:

– Onbeperkt recht op contact

– Het uitwisselen van foto’s en een foto scan optie

– Contactgarantie(vanaf 6 maanden looptijd) Contact garantie betekent het volgende: Parship garandeert dat als u binnen 6 maanden niet met meer dan 5 leden contact hebt gekregen, zij het lidmaatschap gratis met 6 maanden verlengen. Heb je voor een 12 maanden lidmaatschap gelozen dan geldt hetzelfde maar dan met 15 contacten.

Parship heeft de volgende lidmaatschaps opties:

– 3 maanden € 150,- (€50 per maand)

– 6 maanden € 179,40(29,90 per maand)

– 12 maanden € 262,80(€21,90 per maand)

Hou er rekening mee dat je de volledige bedragen in eens moet betalen, dus niet per maand.

Betalen kan met creditcard op online met een online machtiging.

Conclusie

Ben je serieus in het zoeken van een partner die goed bij je past, of heb je al een aantal keer ‘de verkeerde’ uit gekozen, dan is Parship een goed keuze voor je. De matchingsmethode door middel van de psychologische test geeft een professionele indruk. Ben je iets minder in het contact leggen of je profiel opstellen, dan bieden ze een vakkundige assistentie in de vorm van een relatie psychologe, tegen een redelijk tarief. De contact mogelijkheden zijn wat minimaal, maar voldoende met de interne anonieme mail en de ijsbreker optie. Probeer Parship eerst gratis, maar als je wat meer wil is het al snel verstandig om een van de premium lidmaatschappen aan te schaffen. Met de uitgebreide psychologische test en een contact garantie ben je op een goed gefundeerde manier op weg naar je droompartner!

klik hier om naar de test van Parship te gaan en gratis lid te worden.

[ad#ad-2]

Relatieplanet

Comments are closed.