Sunday, February 18, 2018

Russiancupid

november 24, 2008 by jeroen  
Filed under Russiancupid, Russianeuro

Review Russiancupid.com

Russiancupid.com

Russiancupid.com is een van de datingsites uit het internationale netwerk van CupidMedia. Deze organisatie heeft zich georiënteerd op datingsites gebaseerd op afkomst, waarvan Russiancupid zich specialiseert op dating met Russische vrouwen. Op deze site vind je een database met duizenden Russische vrouwen waar je doorheen kunt browsen. De site is standaard in het Engels maar is ook in het Nederlands in te stellen.

 

Categorie

Russische dating/Etnische dating

Gebruiksmogelijkgheden

RussianCupid kent diverse gebruiksmogelijkheden.

As eerste kun je natuurlijk je eigen profiel opstellen. Dit is een van de dingen die meteen opvalt als je je opgeeft voor de site. Je kunt een zeer uitgebreid profiel opstellen over jezelf, maar ook aangeven naar wat voor soort vrouw je op zoek bent. Dit maakt de kans op een match alleen maar groter. Er is dan binnen je profiel ook een “mijn matches’ optie waar je direct de profielen te zien krijgt van de vrouwen die voldoen aan de door jou opgegeven criteria. Ook heb je de mogelijkheid iemand aan je interesse lijst toe te voegen of te kijken welke vrouwen interesse in jouw profiel getoond hebben. Als je een leuke Russische vrouw gezien hebt die op dat moment niet online is kun je dus een interesse bericht sturen. Diverse ander opties zijn onder andere: Leden blokkeren, zien wie je profiel bekeken heeft, online vrienden, meest populaire profielen bekijken en nog veel meer.

De site heeft een chat/instant messaging functie, video chat optie,video boodschappen functie,email en interesse berichten sturen.

Met de chat functie kun je direct chatten met ander members die online zijn. Er wordt zelfs een telefoon chat aangeboden maar dit is voor Nederlandse leden wel tegen internationale tarieven. Je kunt dan een nummer in het scherm bellen en wordt dan vanzelf doorverbonden met de persoon van je keuze.

Russianeuro biedt ook een videochat optie waarmee je via de webcam live met elkaar kunt videochatten. Ook kun je een video boodschap opnemen en naar een ander lid sturen, of van een ander lid een video boodschap ontvangen. De site heeft ook een interne mail functie, waarmee je berichten kunt sturen of ontvangen.

Als je inlogt op de site kun je direct op de knop “wie is online” drukken om te zien welke leden er op dat moment online zijn. Belangrijk is ook dat je 5 foto’s aan je profiel kunt koppelen, dit vergroot sterk de kans op reacties.

Waarin deze site onder meer uitblinkt is het “help” en “informatie” menu. In het help menu wordt je stap voor stap uitgelegd hoe je de diverse functies het best kunt gebruiken. Bij “informatie” vindt je informatie over onder andere reisinformatie,tijdzones,vrouwen&veiligheid en zelfs een optie om bloemen te sturen naar de vrouw van je keuze. Vooral de vrouwen en veiligheid informatie geeft je informatie waar je echt veel an zult hebben als je een stap verder gaat dan chatten en daadwerkelijk verder wilt met een Russische vrouw. Er staat informatie over verblijfsvergunningen, Visums, trouwen in het buitenland en informatie over het land waar je in wilt gaan wonen. Ook staan er diverse links naar instanties en sites die je bij deze zaken kunnen helpen. Dit soort informatie is erg belangrijk en is een grote meerwaarde op een datingsite voor Russische vrouwen.

Gratis lidmaatschap mogelijk?

Ja, je moet je zelfs eerst gratis inschrijven en kunt dan al direct beperkt van de site gebruik maken. De functies waar je dan de beschikking over hebt zijn: Eigen profiel maken, interesse berichten sturen, 5 foto’s toevoegen en berichten van betalende leden ontvangen. Dit is op zich een goede optie als je kennis met de site wilt maken en om zelf te ontdekken of het wat voor je is, het is immers gratis.

Geef je nu gratis op voor Russiancupid.com

 

 

Wil je meer dan heb je de keuze uit 2 soorten lidmaatschappen.

Gouden Lidmaatschap

Dit is het goedkoopste lidmaatschap waar je voor moet betalen. De functies waar je dan gebruik van kunt maken zijn alle functies van het gratis lidmaatschap en verder: Berichten van gratis leden lezen, chat functie,gratis leden kunnen jouw berichten lezen,persoonlijkheidsprofiel toevoegen, persoonlijke informatie in berichten toevoegen en je profile komt in de resultaten boven de gratis profielen.

Het gouden lidmaatschap kost voor 1 maand €29,99, 3 maanden €59,99(per maand €20,

bespaart 20%). Bij 6 maanden €99,99(per maand €16,66, bespaart €44%), bij 12 maanden €119,99(per maand €10, bespaart 67%).

Het platinum lidmaatschap

Bij het platinum lidmaatschap krijgt u alles van het gouden lidmaatschap en verder: Uw profiel komt in de resultaten boven gouden profielen te staan. De mogelijkheid om videoprofielen te bekijken. Video mail bekijken en versturen. Berichten in verschillende talen te vertalen.

Dit lidmaatschap kost u per maand €34,99, per 3 maanden €69,99(per maand €23,33, bespaard 33%), per 6 maanden €119,99(€20 per maand, bespaart 43%) per 12 maanden €129,99(per maand €10,83, bespaart 69%).

Betalen is mogelijk op de volgende manieren: Credit/debit kaart, Cheque,bankoverschrijving,webmoney en paypal.

Conclusie

Ben je als Nederlander op zoek naar een datingsite voor Russische vrouwen, dan is de kans groot dat je hier slaagt. Er zijn duizenden profielen van Russische vrouwen, je hebt een uitgebreide selectie mogelijkheid en de site heeft een groot scala aan communicatie mogelijkheden.Heb je de site verkend met een gratis lidmaatschap dan loont het al snel de moeite om je profiel op te waarderen naar een betaald lidmaatschap. Of je nu kennis wilt maken met Russische vrouwen of serieus van plan bent om een vaste relatie cq. huwelijk aan te gaan, je zit  bij Russianeuro op de juiste plek. Een groot voordeel is ook de ondersteunende informatie voor de mensen die op een bepaald moment hun Russische liefde over willen halen naar Nederland en eventueel willen trouwen hier of in Rusland. Je vindt dan veel informatie over de zaken die je moet weten en regelen.

Lijkt het je wat geef je dan hier gratis op. Veel succes met het vinden van je Russische liefde!

Uncategorized

Comments are closed.