Home Dating advies 5 tips voor succesvol internet daten

5 tips voor succesvol internet daten

32
0
DELEN

Ben je het zat dat het daten maar niet wil lukken? Clubs en bars zijn tegenwoordig niet meer de beste plekken om een leuke vrouw te ontmoeten. Uiteraard kan het absoluut maar er is een betere manier, online dating! Het daten op internet heeft vele voordelen en is nu populairder dan ooit.

  • Het is laagdrempelig, zelfs als je verlegen bent.
  • In plaats van direct op je uiterlijk te worden beoordeeld wordt je ingeschat op basis van je profiel en je persoonlijkheid.
  • Als je een vervelend persoon ontmoet kun je gewoon uitloggen 🙂
  • Je kunt tot wel 200 profielen binnen een half uur checken.
  • Het is veel makkelijker om mensen te leren kennen als je ze niet kunt zien.

Maak je geen zorgen, online dating is niet alleen voor losers en oudere mannen. In tegendeel, recent onderzoek heeft uitgewezen dat zo’n 60-70% van de grootste datingsites bestaan uit vrouwen.

Is het dus mogelijk om een aantrekkelijk persoon te ontmoeten via online dating? Jazeker, maar je moet wel de juiste stappen volgen om ervoor te zorgen dat je je geld niet door het putje spoelt. Hier zijn 5 tips om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk een leuke date vindt:

1. Ga je voor een betaald lidmaatschap of een gratis lidmaatschap? Bijna alle datingsites kun je je gratis inschrijven en gebruik maken van de basis mogelijkheden van de site. Naar mijn mening prima om mee te beginnen voor je besluit om een betaald lidmaatschap van zo’n site te nemen. Populaire datingsites met gratis inschrijving zijn : Relatieplanet.nl  en Lexa.nl.

2. Schrijf een effectief profiel over jezelf. Het maakt niet uit hoe je er uit ziet, hoeveel haar je hebt of hoe oud je bent het allerbelangrijkste is je profiel. ALs je een aantrekkelijk profiel kunt maken zul je geen probleem hebben om in no-time leuke mensen te ontmoeten. Een goed profiel krijgt aanzienlijk meer reacties. Hou het simpel en grappig. Wees niet negatief en laat vooral niet merken hoe wanhopig je wel niet bent.

3. Wees spaarzaam met complimenten. Als er iets is waar veel mensen op afknappen is dat het gevoel dat je niet eerlijk tegen ze bent. Als je teveel complimenten in korte tijd geeft worden mensen achterdochtig, zorg dat je die fout niet maakt!

4. Maak geen haast om de persoon te willen ontmoeten. Het mooie aan online dating is dat je de tijd hebt om ze echt te leren kennen voor je ze ontmoet. Helaas is de realiteit ook dat we in een gekke wereld leven en ondanks dat de kans niet groot is dat je een psychopaat treft, het blijft altijd een kleine mogelijkheid. Neem vooral je tijd om de persoon goed te leren kennen, dit wekt meteen de goede indruk dat je niet compleet wanhopig bent maar serieus op zoek naar een leuke date.

5. Stuur niet te veel berichten. Als je te veel berichten gaat sturen kun je opdringerig over gaan komen. Als je online date, heb je de mogelijkheid om je tijd te nemen en na te denken over wat je vraagt aan de ander.

Succes met het vinden van je date!

P.s. Neem even een kijkje bij de sites onder de categorie “top dating sites” deze hebben allemaal gratis inschrijving en behoren tot de grootste van Nederland.

Dating blog

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.