Home Dating blog Beste datingsite

Beste datingsite

3369
0
DELEN

Een veel gezochte term in Google is de term ‘Beste Datingsite”. Gezien de enorme groei van het aantal datingsites is dit nog niet eens zo’n gekke vraag, wat is de beste datingsite? Als je wilt kun je bij de meeste datingsites een gratis (proeflidmaatschap) aanvragen, waarbij je dan gebruik kunt maken van de basis functies van die sites. Maar dan nog zie je door de bomen het bos niet meer, tijd dus om hier eens wat beter naar te kijken.

Datingsites zijn er in verschillende categorieën. Zo zijn er gespecialiseerde datingsites zoals senioren dating,gehandicapten dating of homo/lesbische datingsites. Ben je op zoek naar een partner die onder een van deze categorieën valt, dan is voor jou dat de beste datingsite. Hier tref je voornamelijk mensen die op zoek zijn naar een partner die tot een specifieke doelgroep behoort, je filtert hiermee dus al een hoop “ongeschikte” kandidaten uit. Voorbeelden van deze categorieën zijn:

Hoger opgeleiden dating van E- matching.nl en Match4me.nl.
Senioren dating van Seniorengeluk.nl of 50plusmatch.nl
Homo of Lesbische dating bij Gay-parship.nl of Gay friendfinder.com

Een andere subcategorie kan ook een datingsite gebaseerd op geloofsovertuiging zijn. Zoek je iemand van hetzelfde geloof dan bestaan hier ook een aantal specifieke datingsites voor, enkele voorbeelden zijn, Jewish friendfinder, Big Church en Muslima.com. Het kan dus zijn dat een van deze sites voor jou de beste datingsite is.

Zoek je niet naar een specifieke doelgroep, dan heb je een ontzettende ruime keus in datingsites. De grootste hierin zijn Relatieplanet, Lexa en Be2. De verschillen onderling zijn niet heel erg groot, de tools die ze je bieden omvatten meestal een chatroom, enorm ledenaantal om uit te kiezen, webcam chat en een mogelijkheid om heel gedetailleerd te zoeken in de database van singles. Ook hebben bijvoorbeeld Be2 en Parship een test ontwikkeld om je een partner voor te stellen die goed bij je zou passen. Hierbij moet wel gezegd worden dat het basis lidmaatschap meestal gratis is, maar ook beperkte gebruiksmogelijkheden heeft. Je kunt dan bijvoorbeeld niet reageren op contact aanvragen, een foto maar heel klein zien of zelfs helemaal niet communiceren op de site. Ben je serieus op zoek naar een partner dan kom je al snel op een betaald lidmaatschap. Ook hierin verschillen de meeste datingsites niet enorm.

Samenvattend zou je kunnen zeggen dat de beste datingsite nog uitgevonden moet worden. Het hangt er namelijk heel erg vanaf waar je naar op zoek bent, welke functionaliteiten je graag in een datingsite ziet en wat je er maandelijks aan wilt spenderen. Mijn advies zou zijn om eerst gratis lid van een aantal sites te worden die je aan spreken, en hierna te evalueren welke het beste bij je past. Je kunt dan van die site betalend lid worden en gebruik gaan maken van de volledige mogelijkheden die er zijn op de site. Als je meer wilt weten over de diverse datinsites kijk dan op de sidebar van deze site onder “dating websites categorieën”. Wil je meer weten over de diverse functionaliteiten van de datingsites, kijk dan bij de dating website reviews. Veel succes met het vinden van jou beste datingsite!

Meer dating tips en datingweetjes op het be2 blog

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.