Home Dating Websites Huwelijksbureau’s/Russische bruiden/Dating

Huwelijksbureau’s/Russische bruiden/Dating

233
0
DELEN

Hier vind je datingsites, maar ook zogenaamde ‘huwelijksbureaus’, die zich richten op mensen die specifiek op zoek zijn naar een Oost Europese partner of Russische bruiden. Dit zijn veelal Russische vrouwen, Oekraïense vrouwen en Poolse vrouwen die bewust kiezen voor een leven met een westerse man. Je kunt via deze sites dus in contact komen met deze vrouwen en afhankelijk van de site kun je zelfs compleet georganiseerde ‘romantische’ reizen naar Russische plaatsen boeken. Er zijn vele datingsites op dit gebied te vinden, wij kunnen je deze 2 sites aanbevelen voor het vinden van een Russische vrouw. Veel succes!

Russiancupid.com

Een mooie Russische vrouw daten? Hier vind je Russische vrouwen als vriendin, voor een relatie, of als bruid om te trouwen. Russische vrouwen staan bekend om hun zorgzame karakter en uiterlijke schoonheid.Op deze site voor Russische dating kun je contact maken door te bladeren door de rubrieken Russische vrouw zoekt man, contact-advertenties te bekijken, te chatten, en te e-mailen. Deze site is een van de grootste Russische dating sites. Je kunt beginnen door een gratis profiel aan te maken. Ook al is de site internationaal georiënteerd, je kunt er voor kiezen om hem in het Nederlands weer te geven. Ook de correspondentie en de help pagina’s zijn in het Nederlands weer te geven. De webmaster van deze site heeft zich voor deze site opgegeven als gratis lid om de kwaliteit van de site te ervaren en was positief verrast door de mogelijkheden en hulp die door Russiancupid geboden wordt. Als je op zoek bent naar een Russische vrouw is deze site een echte aanrader. Lees de Russiancupid review om meer te weten te komen over de diverse mogelijkheden van deze datingsite voor Russische vrouwen.

A Foreign Affair

Amerikaans bedrijf dat er sinds 1995 op gericht is om westerse mannen/vrouwen in kontakt te brengen met russische/latijnse/chinese/philipijnse vrouwen. De primaire taal die bij dit bedrijf gesproken wordt is Engels. A Foreign affair is de grootste ‘romance tour’ operator in deze categorie. A foreign affair brengt mensen bij elkaar door compleet georganiseerde ‘ introduction’ of ‘romance’ tours te organiseren. De reizen gaan naar verschillende steden in Rusland, Azië en Latijns Amerika. Je ontmoet in deze reizen verschillende vrouwen naar je eigen keuze waar je vooraf al contact mee hebt gehad. Ze regelen deze reizen echt letterlijk van begin tot eind en voldoen aan alle normen waar een dergelijk bedrijf aan moet voldoen. Als je op zoek bent naar een Russische/Latijnse/Chinese of Philipijnse vrouw en goed Engels spreekt, dan is dit echt een aanrader, duizenden tevreden klanten gingen je reeds voor.

Speeddaten