Home Dating advies Hoe raak je vertrouwd in het daten met vrouwen

Hoe raak je vertrouwd in het daten met vrouwen

37
0
DELEN

Als het gaat om dating (of zelfs het versieren) van een vrouw, is vertrouwen van vitaal belang. Vrouwen zien zelfvertrouwenvaak als ” succesvol” . Hoewel veel mensen denken dat vrouwen op zoek zijn naar succesvolle mannen, omdat ze waarschijnlijk meer geld te verdienen, is dat gelukkig niet de realiteit.

Vrouwen kijken vaak meer naar succesvolle mannen omdat ze over het algemeen meer tevreden zijn. Nu vraag je jezelf misschien af wat deze tevredenheid nu met succesvol daten te maken heeft. Het werkt zo, vrouwen weten dat mannen die tevreden zijn met zichzelf minder vaak op zoek gaan naar iemand om hen te bevredigen en zijn stabieler.
En in een relatie betekent dit dat hij minder snel vreemd zal gaan, of regelmatig van baan veranderen, of zichzelf in een aantal andere moeilijke situaties werkt. Vergeet niet dat de meeste vrouwen op zoek zijn naar een man die hun partner en hun minnaar zal zijn.

Niet alleen willen ze een partner als het gaat om zaken als gezelschap, de besluitvorming en de financiën, maar ook tussen de lakens. Om een vrouw in al deze zaken gelukkig te maken moet je haar het gevoel geven dat jullie beide gelijkwaardig in de relatie staan.
Als het gaat om vertrouwen, lijkt het erop dat er twee soorten mensen zijn – zij die het hebben en anderen die het gewoon niet hebben. Oppervlakkig gezien kan dit dan waar zijn, maar iedereen heeft het potentieel om “zelfverzekerd” of ” succesvol”  te worden.

Geloof in jezelf, dat je een goed mens bent, slim, grappig, goed in je werk, liefdevol, zorgzaam of welke positieve karaktertrekken je ook hebt. Troost je in de wetenschap dat niet alle vrouwen op zoek zijn naar een directeur van een groot bedrijf of een hersenchirurg. Ze willen gewoon een man die ervan overtuigd is wie hij is, wat hij weet en wat hij te bieden in een relatie met hen!

Dating blog

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.