Home Romantische Cadeaus Kado bonnen

Kado bonnen

Hier vind je een selectie van verschillende soorten kado bonnen, het zijn er heel wat, we hebben elke aanbieder in het kort samengevat zodat je makkelijker een keuze kunt maken, veel succes met geven!

  • Kado bonnen van Bongo Hier vind je een groot aantal kado bonnen, van ballonvaarten en romantische weekends in parijs, tot een dinee voor twee. De bonnen worden gepresenteerd in een mooi kado doosje, eventueel in kado papier met een persoonlijke boodschap.
  • Bonvoor2.nl. Met bon voor 2 ontvang je 2 tot 3 overnachtingen in het hotel naar keuze. Je betaalt dan alleen het ontbijt en diner, je hebt de keuze uit een groot aantal hotels in Nederland.
  • Kadobonnen van Kadoshop.nl. Op zoek naar een leuk, origineel, gek, handig of gepersonaliseerd kado? Op Kadoshop.nl zal je zeker slagen! Het assortiment is enorm uitgebreid. Zo kun je  nu ook bij kadoshop.nl terecht voor zogenaamde “Kado Momenten”. Geef bijvoorbeeld eens een uur rijden in een Ferrari kado, of wat dacht je van een compleet verzorgde vliegles? Alles is mogelijk in de Kadoshop. Bonnen zijn verkrijgbaar voor €10,25,50,75 en 1oo,-
  • Nationale Vrije Tijd & Recreatie Cheque Juist omdat ieder mens anders is, is de Nationale Vrije Tijd & Recreatie Cheque een ideaal cadeau. De Nationale Vrije Tijd & Recreatie Cheque is de veelzijdige cadeaubon voor pretparken, dierenparken en meer dan 50 leuke andere activiteiten voor een dagje uit!  Van Efteling, Diergaarde Blijdorp, Groninger Museum tot een bonbon workshop. Je kunt de bonnen bestellen per €10, 15, 20,-.
  • Golfbon.nl. Golft je date of relatie? Geen paniek, daarvoor heb je de golfbon. Je besteld de Nationale Golfbon op de website en de bon, met een zelfgekozen afbeelding en persoonlijke boodschap, wordt verstuurd. Wie de Nationale Golfbon ontvangt, komt ook naar de site om een keuze te maken uit een breed golfassortiment. Het assortiment van Golfbon.nl bestaat onder andere uit: golfartikelen, greenfee’s, golfboeken, golf-DVD’s, golflessen, golfopleiding voor beginners, golfballen, golfmagazines, golfgadgets en dergelijke. De golfbon is verkrijgbaar in de bedragen €20,50,100,- of een zelfgekozen bedrag tot € 500,-.
  • Bubbelbon.nl. Voor deelname aan een bruisende champagneproeverij in een sfeervolle proefkelder. Met deze kadobon beleef je de sprankelende sensatie van Italiaanse Prosecco, Spaanse Cava en verschillende ‘echte’ champagnes uit de Franse Champagnestreek. Geniet ook van de hapjes die speciaal zijn afgestemd op de verschillende stijlen van de champagnes. De bubbelbonnen kosten €45,- per persoon.