Home Romantische Cadeaus Kadoshops

Kadoshops

Op deze pagina vind je een heel aantal kadoshops, allemaal hebben ze hun eigen artikelen die heel leuk zijn om te geven, maar vooral om te ontvangen!

  • Yoursuprise.nl Leuke shop met artikelen waar je een persoonlijke foto op kunt laten drukken, van een fles wijn tot knuffels, of zelfs een liefdeslied ingezongen met de naam en kenmerken/eigenschappen van jouw grote liefde. Kortom, een bezoekje waard voor de liefste romantische cadeaus!
  • personal gifts Personalgifts.nl Originele cadeaus met een personal touch. Laat je eens persoonlijk verrassen! Een passend cadeau voor elke gelegenheid, maar voor de liefde van je leven is hier zeker wat te vinden. Speel bijvoorbeeld de hoofdrol in een Baantjer pocket. Maak een straatnaambord met zijn/haar naam erin of stuur een chocoladehart met zijn of haar foto erop.
  • De valentijnsite.nl. De naam zegt het eigenlijk al, een specialist in valentijskado’s. Van bloemboeketten en knuffels, tot wijnboxen en heliumballonnen, de valentijnsite heeft het en je kunt het natuurlijk helemaal anoniem versturen.
  • Liefdeskado.nl. De kadoshop voor tortelduifjes en deugnieten. Je kunt hier allerlei artikelen krijgen met hartjes en met rozen, maar ook ‘stoute spelletjes en ‘naughty sexartikelen’. Zoek je nu een kleinigheidje voor je date of voor je vaste relatie, je kunt voor allebei terecht bij liefdeskado.nl.
  • Valentijngifts.nl. De grootste valentijnshop die ik tot nu toe heb gezien. Vind je hier geen kado dan vindt je het nergens,voor wie het ook is.  Leuk is ook dat je aan je kado een persoonlijk valentijnsgedicht kunt hangen.
  • Kadoshop.nl Op zoek naar een leuk, origineel, gek, handig of gepersonaliseerd kado? Op Kadoshop.nl zal je zeker slagen! Het assortiment is enorm uitgebreid. Zo kunt je nu ook bij kadoshop.nl terecht voor zogenaamde “Kado Momenten”. Geef bijvoorbeeld eens een uur rijden in een Ferrari kado, of wat dacht je van een compleet verzorgde vliegles? Alles is mogelijk in de Kadoshop. Je kunt in de kadoshop ook allerlei écht persoonlijke kado’s vinden. Denk hierbij aan een handdoek meteen naam erop geborduurd. Of een koffiemok met de allermooiste foto erop. Je hebt de keuze uit meer dan 20 verschillende producten die je kunt personaliseren!
  • TastyPresent; de smakelijkste kadoservice! Tastypresent.nl, de naam zegt het al, alle kado’s die je hier vindt zijn eetbaar, van chocolade telegrammen en dropblikken tot wijn en welness paketten, dit alles met de optie een wenskaart toe te voegen.
  • Stuureenappel.nl. Is je date of relatie niet zo’n ‘snoeper’? Geen probleem, je kunt ook gewoon een appel met een leuke afbeelding en tekst versturen!