Home Single Reizen Dating vakanties voor singles

Dating vakanties voor singles

5
0
DELEN

Ben je single en zoek je aanbieders die reizen organiseren voor singles en/of een ouder gezinnen, kijk dan eens verder bij deze aanbieders, zij zijn gespecialiseerde reisorganisaties die reizen/groepsruimten organiseren exclusief voor singles en/of eenouder gezinnen. Of je nu van een avontuurlijke vakantie houd, liever aan wintersport doet of een strandvakantie, bij de aanbieders in singles reizen op deze pagina ga je het allemaal vinden, prettige vakantie! Vrijgezellen-dating.nl heeft de volgende reisorganisaties voor je gevonden;

 

Cirkel Vakanties

Cirkel vakanties organiseert al 20 jaar vakanties voor singles, een ouder gezinnen, gezinnen en jeugd. De individuele vrijheid, gezelligheid en het gemak van de groepsreizen spelen bij cirkel vakanties een hoofdrol. Je kunt reizen boeken om van de natuur te genieten, strandvakanties, actieve vakanties en dit alles in zomer en winter. Ook op leeftijdscategorie kan er geboekt worden. Cirkel vakanties heeft een ruime ervaring in deze branche en een gevarieerd aanbod in haar reizen.

 

Baobab Alleenreizenden

Baobab Reizen organiseert actieve en avontuurlijke rondreizen. Je komt op een ‘echte’ manier in contact met natuur, cultuur en volk. Naast de klassieke hoogtepunten is het afwijken van de gebaande paden een essentieel kenmerk van elke reis. Baobab heeft duurzaam toerisme hoog in het vaandel staan, steunt diverse lokale projecten gericht op cultuur- of natuurbehoud en geeft u op elke bestemming de kans om ook een steentje bij te dragen. Naast de ‘gewone’ groepsrondreizen bieden ze ook Singlereizen, Familiereizen (met extra kinderbegeleider!), Festival- en eclipsreizen, de ultieme vrijheid met de unieke Guided Fly Drives, een nieuw reisconcept ‘Slow Travel’ en last but not least Fair Travel & Work reizen. Klik hier voor de single reizen van Baobab.

 

Nosun.nl

NoSun reizen is opgericht met als doel groepsreizen aan te bieden naar landen die niet bekend staan als populaire zonnige bestemming. Je kunt hierbij denken aan landen als Noorwegen, Zweden, Ierland, Schotland, Engeland, Tsjechie, Estland, Letland, Litouwen, Wales enzovoorts. Ze organiseren kleinschalige rondreizen waarbij de deelnemers in de leeftijd 20 tot 40 jaar zitten. Waar je bij andere reisorganisaties een toeslag betaald als je alleen in een tent wilt overnachten krijg je dit stukje privacy bij noSun helemaal gratis. Als je met z’n tweeën boekt is overnachten in een tweepersoons tent natuurlijk ook mogelijk. Tijdens de reizen proberen ze een perfecte mix te vinden tussen activiteiten, avontuur, excursies en rondreizen. Waarbij gezelligheid als de belangrijkste schakel voorop staat.

Op zoek naar meer vakantie en reizen? kijk dan verder op de volgende startpagina’s:

Startpagina voor vliegtickets.

Startpagina voor het boeken van hotels in Turkije.

Adult dating