Home Dating blog Vreemdgaan of onschuldig flirten?

Vreemdgaan of onschuldig flirten?

46
0
DELEN

Het internet maakt het allebei stukken makkelijker, vreemdgaan en onschuldig flirten. Datingsite relatieplanet geeft aan dat ze inschatten dat 1/3 van de leden al een relatie heeft. Mijn inschatting is dat dit heel goed zou kunnen kloppen. Er is geen betere manier om anoniem in contact te komen met anderen voor een date of een flirt dan via een datingsite.

Je kunt je gratis voor een datingsite opgeven, onder een schuilnaam een profiel opmaken en alles is gereed voor een avontuurtje. Het is dan ook niet zo gek dat een aantal slimme ondernemers hier aparte datingsites voor hebben opgezet en daar al aardig wat succes mee boeken.

Voorbeelden hiervan zijn Secondlove.nl en Victoria Milan.nl. Deze datingsites zijn er speciaal op gericht om mensen met elkaar in contact te brengen voor een “onschuldige flirt”of meer. Volgens onderzoek ¬†gaat ongeveer 1/4 van de partners in een relatie wel een keer vreemd, hierbij de vrouwen iets meer dan de mannen.

Secondlove.nl zorgt hierbij ook voor de nodige identiteitsbescherming van haar leden, zo kun je naast een gratis lidmaatschap premium lid worden maar dan moet er natuurlijk wel voor betaald worden. En hoe ga je dat aan je partner uit leggen wanneer er een x bedrag van de rekening is afgetrokken naar Secondlove? Gelukkig voor de leden van secondlove.nl wordt de naam van de website niet getoond bij de betalings referentie. Inmiddels hebben ze al zo’n 250.000 leden dus daar blijkt wel weer uit hoe erg vreemdgaan via internet in Nederland alleen al in trek is. Secondlove heeft inmiddels het zelfde concept al in een aantal andere landen met succes geintroduceert.

Wat vindt jij? Onschuldig flirten via deze datingsites of is het gewoonweg vreemdgaan?Het ontstaan en succes van deze dating websites geeft in ieder geval aan dat er een grote behoefte naar is.

Links naar de websites:

Gratis Lidmaatschap Secondlove.nl

Gratis lidmaatschap Victoria Milan.nl

 

Dating blog

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.